loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een tweedehands invalide auto geeft de vrijheid terug aan mindervaliden. U verplaatst zich makkelijk van A naar B in een mooie auto. Riminicars uit Numansdorp, nabij Rotterdam, heeft een zeer ruim assortiment aan automerken en -modellen: van Microcar tot Hummer. Zo vindt u altijd een tweedehands invalide auto die aan uw wensen en eisen voldoet! Ook voor andere vervoersmiddelen kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan auto’s, autoscooters en nog veel meer.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Een passende tweedehands invalide auto vindt u bij ons

U heeft een lichamelijke beperking waardoor autorijden moeizaam gaat. Hierdoor bent u op zoek naar een tweedehands invalide auto. Dan zit u goed bij ons! Wij helpen u graag aan een passend gehandicaptenvoertuig. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische invalide auto? Deze elektrische voertuigen zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn erg stil en rijden zeer comfortabel. U maakt een keuze uit ons diverse aanbod aan kleuren, zoals rood of blauw, en u rijdt binnenkort rond in een prachtige tweedehands invalide auto!

 

Bezoek onze showrooms

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een tweedehands invalide auto, wij hebben ook elektrische 45 km auto’s en tweedehands brommobielen in ons assortiment. Deze auto’s zijn ideaal voor jongeren die nog geen rijbewijs kunnen halen of betalen. Wilt u meer informatie over ons uitgebreide aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0186-785266 en info@riminicars.nl. We hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze showrooms!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website