loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Zoekt u een rijbewijsvrije auto? Bij Riminicars in Numansdorp, nabij Rotterdam, vindt u diverse merken en modellen brommobielen. Ons aanbod varieert van AIXAM en Microcar tot Range Rover en Hummer. Zo vindt u altijd een brommobiel die aan uw wensen en eisen voldoet. U kunt bij ons ook terecht voor een divers assortiment aan auto’s, autoscooters en andere vervoersmiddelen.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Een rijbewijsvrije auto heeft vele voordelen

Brommobielen zijn tegenwoordig niet alleen populair bij mindervaliden, maar ook bij jongeren. Een rijbewijsvrije auto is namelijk perfect voor jongeren die hun rijbewijs nog niet kunnen halen of die hun rijbewijs nog niet kunnen betalen. Zo kunnen zij zich toch op een veilige en comfortabele manier van A naar B verplaatsen. Een brommobiel is bijvoorbeeld veel aantrekkelijker dan een scooter, aangezien u in een 45 km auto overdekt zit. Vaak beschikken deze auto’s ook nog over een laadbak, zodat spullen eenvoudig vervoert kunnen worden.

 

Kom langs en ontdek de mogelijkheden

Het is begrijpelijk dat u ons aanbod eerst in het echt wilt bekijken voordat u een rijbewijsvrije auto koopt. Kom daarom gerust eens langs bij onze showrooms en ontdek de mogelijkheden. Wist u dat u bijvoorbeeld bij ons ook een brommobiel kunt leasen? En dat wij diverse elektrische modellen in ons assortiment hebben? Bij vragen neemt u contact met ons op via 0186-785266 of info@riminicars.nl. Wij hopen u snel te mogen voorzien van een nieuwe auto!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website