loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Bent u op zoek naar een Range Rover 45 km auto? Dan zit u goed bij Riminicars in Numansdorp, niet ver van Rotterdam. Wij zijn een jong bedrijf met een ruim assortiment aan brommobielen, auto’s, autoscooters en nog veel meer. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een 45 km auto, bijvoorbeeld een van Range Rover, maar ook van andere merken. Zo vindt u altijd een brommobiel die aan uw wensen en eisen voldoet.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Een Range Rover 45 km auto die aan uw wensen voldoet

In ons ruime aanbod aan vervoersmiddelen vindt u ook een brommobiel van Range Rover. Dit type Range Rover heeft een maximale snelheidscapaciteit van 45 km. Het zijn mooie en ruime brommobielen met een modern uiterlijk. De brommobiel van Range Rover is beschikbaar in diverse kleuren. Gaat u liever voor een strakke, zwarte of een fleurige, roze brommobiel? De keuze is volledig aan u! Naast een brommobiel van Range Rover kunt u hier terecht voor allerlei andere automerken en -typen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een brommobiel van Microcar of AIXAM?

 

Kom eens binnen bij onze showrooms

Om alle modellen en merken in het echt te bekijken, loopt u – tijdens onze ruime openingstijden – vrijblijvend een van onze showrooms binnen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten de openingstijden langs te komen om de brommobiel van Range Rover in het echt te bewonderen. Als u buiten de openingstijden langs wilt komen, maakt u een afspraak door te bellen naar 0186-785266 of door een e-mail te sturen naar info@riminicars.nl. Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in. Wij hopen u snel te mogen ontvangen!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website