loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Minicars zijn het perfecte formaat auto voor mindervaliden of jongeren die nog geen grotere auto kunnen betalen. Riminicars heeft een breed assortiment aan brommobielen, van Range Rovers tot Hummers. Zo vindt iedereen een brommobiel die binnen zijn of haar budget valt en die aan alle wensen en eisen voldoet. Verder kunt u bij ons terecht voor auto’s, autoscooters en nog veel meer.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Voor minicars hoeft u geen rijbewijs voor een auto te hebben

Wist u dat u voor het rijden in minicars geen rijbewijs voor een auto nodig heeft? Het is dus een rijbewijsvrije auto! Dit is een zeer goed alternatief voor jongeren die net iets te jong zijn om hun rijbewijs te halen of jongeren die het halen van een autorijbewijs te duur vinden. Minicars zijn zeer vergelijkbaar met de standaard auto. Ze hebben vaak een laadbak én je kunt er meerdere mensen mee vervoeren. Daarnaast zit u overdekt, wat een goed alternatief is voor de scooter, bijvoorbeeld wanneer het regent of hard waait.

 

Laat u voorzien van meer informatie

Minicars fungeren zeer goed als auto. Wilt u meer informatie over deze vervoersmiddelen? Dan voorzien wij u hier graag van. Bel naar 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze showrooms in Numansdorp, in de regio van Rotterdam, om ons gehele aanbod te bekijken. Wij hopen u snel te mogen voorzien van een van onze mooie brommobielen of gehandicaptenvoertuigen!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website