loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Als u op zoek bent naar een Microcar occasion, dan zit u goed bij Riminicars in Numansdorp, nabij Rotterdam. Wij hebben een ruim assortiment aan auto’s van Microcar, zowel nieuw als tweedehands. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere merken brommobielen, auto’s, autoscooters en nog veel meer. Zo weet u dat u altijd hét perfecte voertuig vindt voor uw situatie.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe microcar?

  Bekijk onze collectie  

Een passende Microcar occasion voor iedereen

Microcar biedt diverse modellen die u bij ons tweedehands koopt. Deze occasions zijn vaak in nieuwe staat, zodat u in een bijna nieuwe auto rondrijdt! U maakt de keuze uit diverse modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Microcar M8 of een Microcar cabrio? Als u weet welk model u wilt, dan maakt u ook nog de keuze uit diverse kleuren. Wilt u een fleurig kleurtje, zoals rood of houdt u het liever wat rustiger en gaat u voor zwart? Waar u ook naar op zoek bent, wij zorgen ervoor dat u tevreden onze showrooms weer verlaat!

 

Bezoek ons showrooms en bekijk de modellen in het echt

Heeft u online een mooie tweedehands Microcar gevonden? Leuk! Dan wilt u deze natuurlijk in het echt komen bekijken. Kom daarom gerust eens langs bij een van onze showrooms. Onze showrooms hebben samen een oppervlakte van wel 10.000 m2! Als officiële Microcar dealer hebben wij dan ook altijd tussen de tweehonderd en driehonderd minicars op voorraad, zodat u altijd vindt waar u naar zoekt.

 

Neem contact met ons op en kies uw favoriete tweedehands Microcar

Onze showrooms zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Wilt u buiten de openingstijden of op zondag langskomen om uw gewenste Microcar occasion in het echt te bekijken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186-785266, een e-mail te sturen naar info@riminicars.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel verder te mogen helpen met een mooie Microcar occasion!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website