loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een Microcar leasen is een goed alternatief voor het kopen van een brommobiel. Bij Riminicars maakt u de keuze uit een ruim assortiment aan modellen van het betrouwbare merk Microcar. Zo weet u dat u altijd een voertuig vindt dat bij uw levensstijl past. Naast modellen van Microcar vindt u bij ons ook andere merken auto’s, autoscooters en brommobielen: van Range Rover tot Hummer.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe microcar?

  Bekijk onze collectie  

Een Microcar leasen biedt vele voordelen

Als u besluit om een Microcar te leasen, dan betaalt u een vast bedrag per maand. Vaak bent u met leasen zelfs nog goedkoper uit! Het leasen van een 45 km auto is vergelijkbaar met huren. Wanneer u een auto bij ons leaset, dan krijgt u het voertuig in bruikleen. Zo rijdt u rond in een goed onderhouden auto, misschien zelfs wel een Microcar Cabrio of een Microcar M8, tegen een vriendelijke prijs.

 

Ontdek de mogelijkheden

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de voordelen van autolease? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van het leasen van een Microcar of andere merken, zoals AIXAM. Bel hiervoor naar 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showrooms in Numansdorp, nabij Rotterdam, om ons aanbod te bekijken!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website