loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een Microcar leasen is een goed alternatief voor het kopen van een brommobiel. Bij Riminicars maakt u de keuze uit een ruim assortiment aan modellen van het betrouwbare merk Microcar. Zo weet u dat u altijd een voertuig vindt dat bij uw levensstijl past. Naast modellen van Microcar vindt u bij ons ook andere merken auto’s, autoscooters en brommobielen: van Range Rover tot Hummer.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe microcar?

  Bekijk onze collectie  

Een Microcar leasen biedt vele voordelen

Als u besluit om een Microcar te leasen, dan betaalt u een vast bedrag per maand. Vaak bent u met leasen zelfs nog goedkoper uit! Het leasen van een 45 km auto is vergelijkbaar met huren. Wanneer u een auto bij ons leaset, dan krijgt u het voertuig in bruikleen. Zo rijdt u rond in een goed onderhouden auto, misschien zelfs wel een Microcar Cabrio of een Microcar M8, tegen een vriendelijke prijs.

 

Ontdek de mogelijkheden

Is uw interesse gewekt en bent u nieuwsgierig naar de voordelen van autolease? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van het leasen van een Microcar of andere merken, zoals AIXAM. Bel hiervoor naar 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showrooms in Numansdorp, nabij Rotterdam, om ons aanbod te bekijken!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website