loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een Microcar kopen doet u bij Riminicars in Numansdorp, nabij Rotterdam, in Zuid-Holland. Wij hebben altijd tweehonderd tot driehonderd brommobielen, auto’s, autoscooters en andere voertuigen op voorraad, zodat u altijd hét voertuig vindt waar u naar op zoek bent. Naast Microcar kunt u bij ons terecht voor het kopen van allerlei merken voertuigen: van Hummers tot Range Rovers.

Bent u opzoek naar een nieuwe microcar?

  Bekijk onze collectie  

Een Microcar kopen doet u bij dé dealer in Zuid-Holland

Als u interesse heeft in het kopen van een Microcar, dan doet u dit het best bij een ervaren dealer. Wij zijn een officiële Microcar dealer, waardoor u weet dat u bij ons kunt rekenen op kwaliteit en uitstekende service. Wij zijn dan ook een multifunctioneel bedrijf. Zo verzorgen wij de reparatie van diverse modellen brommobielen, waardoor u weer met een gerust hart de weg op kunt. Ook kunt u uw auto bij ons inruilen. Zo ziet u, bij ons kunt u terecht voor service van hoge kwaliteit!

   

Bekijk de Microcar auto’s in onze showrooms in Zuid-Holland

Heeft u een Microcar op onze website gezien die u wilt kopen? Kom dan zeker eens langs bij onze showrooms in Zuid-Holland om de Microcar en ons volledige aanbod in het echt te bekijken. Wij voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies, zodat u dé perfecte auto of brommobiel voor uw situatie koopt. Onze showrooms zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u buiten de openingstijden langskomen? Bel dan naar 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul ons contactformulier in. Wij hopen u snel te mogen voorzien van een Microcar bij onze showrooms in Zuid-Holland!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website