loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een Microcar kopen doet u bij Riminicars in Numansdorp, nabij Rotterdam, in Zuid-Holland. Wij hebben altijd tweehonderd tot driehonderd brommobielen, auto’s, autoscooters en andere voertuigen op voorraad, zodat u altijd hét voertuig vindt waar u naar op zoek bent. Naast Microcar kunt u bij ons terecht voor het kopen van allerlei merken voertuigen: van Hummers tot Range Rovers.

Bent u opzoek naar een nieuwe microcar?

  Bekijk onze collectie  

Een Microcar kopen doet u bij dé dealer in Zuid-Holland

Als u interesse heeft in het kopen van een Microcar, dan doet u dit het best bij een ervaren dealer. Wij zijn een officiële Microcar dealer, waardoor u weet dat u bij ons kunt rekenen op kwaliteit en uitstekende service. Wij zijn dan ook een multifunctioneel bedrijf. Zo verzorgen wij de reparatie van diverse modellen brommobielen, waardoor u weer met een gerust hart de weg op kunt. Ook kunt u uw auto bij ons inruilen. Zo ziet u, bij ons kunt u terecht voor service van hoge kwaliteit!

   

Bekijk de Microcar auto’s in onze showrooms in Zuid-Holland

Heeft u een Microcar op onze website gezien die u wilt kopen? Kom dan zeker eens langs bij onze showrooms in Zuid-Holland om de Microcar en ons volledige aanbod in het echt te bekijken. Wij voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies, zodat u dé perfecte auto of brommobiel voor uw situatie koopt. Onze showrooms zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Wilt u buiten de openingstijden langskomen? Bel dan naar 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul ons contactformulier in. Wij hopen u snel te mogen voorzien van een Microcar bij onze showrooms in Zuid-Holland!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website