loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Wilt u een gehandicaptenvoertuig kopen in Zuid-Holland? Kom dan eens langs bij Riminicars in Numansdorp, dicht bij Rotterdam. Wij hebben een ruim assortiment aan brommobielen, auto’s, autoscooters en meer. Ook vindt u een scala aan merken: van Hummer tot Range Rover. Waar u ook naar op zoek bent, een gehandicaptenvoertuig kopen dat volledig aan uw wensen voldoet, doet u bij ons!

Bent u opzoek naar een nieuwe gehandicaptenauto?

  Bekijk onze collectie  

Een gehandicaptenvoertuig kopen in Zuid-Holland

Een gehandicaptenvoertuig is anders dan een brommobiel. Het voertuig is namelijk specifiek bedoeld voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Als u graag zelfstandig en mobiel wilt blijven, dan raden wij u aan om een gehandicaptenvoertuig te kopen. Zo’n voertuig heeft een maximum snelheidscapaciteit van 45 km per uur. Sommige gehandicaptenvoertuigen hebben zelfs een handige laadbak.

 

Een auto voor iedereen

Bij ons maakt u de keuze uit zowel nieuwe als tweedehands invalideauto’s. Als autospecialist in Zuid-Holland hebben we zo voor ieder budget een passende auto en heeft iedereen bij ons de mogelijkheid om een gehandicaptenvoertuig te kopen. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een elektrische invalide auto. Er is dus voor iedereen wat wils!

 

Bekijk onze auto’s in het echt

Natuurlijk snappen we dat u het gehandicaptenvoertuig graag in het echt komt bekijken; kom daarom langs bij een van onze showrooms in Zuid-Holland! We voorzien u graag van meer informatie en gedegen advies over alle merken en modellen uit ons aanbod. Wil u vooraf uw vraag stellen? Dan zijn wij bereikbaar via 0186-785266 en info@riminicars.nl. We hopen u snel te mogen voorzien van een mooie auto!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website