loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Bij ons koopt u een elektrische 45 km auto nieuw of tweedehands. Wij hebben een ruim aanbod aan modellen en merken waar u uit kiest. U vindt bij ons bijvoorbeeld brommobielen, auto’s, autoscooters en meer vervoersmiddelen. Wij zijn een jong bedrijf en denken met u mee. Zo vindt u dé perfecte tweedehands of nieuwe, al dan niet elektrische, 45 km auto!

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Voor iedereen een nette elektrische 45 km auto, volledig tweedehands

Als u besluit om een elektrische, tweedehands invalide auto of 45 km auto bij ons te kopen, dan kunt u erop rekenen dat deze zich in een zo goed als nieuwe staat bevindt. Daarnaast maakt u bij ons de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren en modellen: van een mintgroene Riminicruiser tot een rode brommobiel van Hummer. U vindt daarom altijd een voertuig dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Zit uw droomauto er toch niet tussen? Met onze zoekopdracht service zorgen we ervoor dat we alsnog uw droomauto vinden.

 

Kom langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak

Heeft u interesse in een elektrische, tweedehands 45 km auto? Loop dan vanaf maandag tot en met zaterdag gerust eens binnen bij een van onze showrooms in Numansdorp, nabij Rotterdam. Wilt u buiten de openingstijden langskomen? Dan vragen wij u om een afspraak te maken. Dit doet u door te bellen naar 0186-785266 of door een e-mail te sturen naar info@riminicars.nl. U bereikt ons ook door ons contactformulier in te vullen. Kom eens langs en bekijk ons diverse aanbod aan elektrische 45 km voertuigen!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website