loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een elektrische 45 km auto is een uitkomst voor mindervaliden en voor jongeren die ­niet genoeg geld hebben voor een standaard auto. In ons assortiment vindt u deze vervoersmiddelen in allerlei kleuren en merken. U vergelijkt diverse merken en modellen, zodat u weet welk voertuig bij u past en welke niet. Mocht u er niet uitkomen, dan voorzien wij u uiteraard van gedegen advies. Zo vindt u bij onze autozaak in Numansdorp, nabij Rotterdam, hét perfecte voertuig voor uw situatie!

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

De voordelen van een elektrische 45 km auto

Een elektrische brommobiel is een auto met een maximum snelheidscapaciteit van 45 km per uur. Mede door de hogere snelheidscapaciteit van dit elektrische voertuig kiezen veel mensen met een lichamelijke beperking tegenwoordig voor een brommobiel in plaats van een scootmobiel. Een 45 km auto, al dan niet elektrisch, biedt echter meer voordelen. In tegenstelling tot een scootmobiel zit u in een elektrische 45 km auto overdekt, waardoor u met weer en wind dit voertuig gebruikt. Ook biedt een elektrische invalide auto meer ruimte voor het vervoeren van bijvoorbeeld boodschappen of andere spullen.

 

Maak gebruik van onze uitstekende service

Doordat wij een uitgebreid gamma aan voertuigen aanbieden, vindt u altijd dé perfecte brommobiel, auto of ander voertuig dat volledig aan uw wensen voldoet. Is uw droomauto op dit moment niet aanwezig in ons assortiment? Doe dan een beroep op onze zoekopdracht service. Wij doen er dan alles aan om uw perfecte auto te vinden. Voor meer informatie belt u naar 0186-785266 of stuurt u een e-mail naar info@riminicars.nl. Wij zorgen ervoor dat ook u binnenkort in uw droomauto rondrijdt!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website