loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Is uw brommobiel defect en wilt u de reparatie uit laten voeren in Zuid-Holland? Wij helpen u graag verder! Riminicars uit Numansdorp, nabij Rotterdam, heeft veel ervaring in het in- en verkopen van brommobielen én het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan deze vervoersmiddelen. Wij hebben een gamma aan diverse soorten brommobielen, van Range Rovers tot Hummers. Daarom weten de monteurs bij onze autozaak in Zuid-Holland precies hoe ze de reparatie van uw brommobiel moeten uitvoeren.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe brommobiel?

  Bekijk onze collectie  

Uw brommobiel reparatie uit laten voeren in Zuid-Holland

Schade of een defect aan uw voertuig is natuurlijk zeer onwenselijk. Als het toch gebeurt, dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunnen. Daarom verzorgen wij de reparatie van uw brommobiel bij onze autozaak in Zuid-Holland. Door voor ons te kiezen, weet u dat u kiest voor kwaliteit en expertise. Wij hebben ervaring met het repareren van brommobielen, auto’s, autoscooters en nog veel meer vervoersmiddelen.

 

Laat uw schade repareren door onze monteurs

Zit u onverhoopt met schade of een kapot onderdeel aan uw voertuig? Laat de reparatie van uw brommobiel dan uitvoeren door onze monteurs in Zuid-Holland. Heeft u vragen over de reparatie van uw voertuig? Dan bereikt u ons door te bellen naar 0186-785266 of door een e-mail te sturen naar info@riminicars.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen. Kom ook eens bij ons langs als u op zoek bent naar een elektrische brommobiel of als u een brommobiel wilt leasen. Wij zijn een multifunctioneel bedrijf en helpen u graag verder!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website