loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Voor een brommobiel occasion van uitstekende kwaliteit zit u bij Riminicars helemaal goed! De tweedehands voertuigen die wij inkopen, lopen we volledig na en waar nodig voeren we reparaties en onderhoud uit. We zorgen ervoor dat de auto’s weer zo goed als nieuw worden en dat u er nog jarenlang rijplezier van heeft. Of u nu een nieuwe of tweedehands brommobiel koopt, bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

 

Bent u opzoek naar een nieuwe brommobiel?

  Bekijk onze collectie  

Kies een brommobiel occasion uit ons ruime aanbod

Bij Riminicars hebben we altijd een voorraad van ruim 200 brommobielen. Hierdoor zit de brommobiel die u zoekt er altijd wel tussen, ook als u een tweedehands model wilt kopen. Zoekt u een specifiek merk, model of een bepaalde kleur? Wij helpen u verder! In Numansdorp, nabij Rotterdam, hebben we twee ruime showrooms waar u ons aanbod bewondert. Hier vertellen onze medewerkers u meer over de verschillende modellen en specificaties. Ook geven we u graag deskundig advies. Het voordeel van een brommobiel is dat u geen autorijbewijs nodig heeft. Een AM-rijbewijs is voldoende en deze kunt u bij de gemeente aanvragen. Een voordeel van een tweedehands brommobiel is dat u niet de hoofdprijs betaalt, omdat het occasion model al eens is gebruikt.

 

Stel uw vragen telefonisch of via e-mail

Bekijk ons aanbod online of kom langs in een van onze showrooms en maak uw keuze voor een occasion brommobiel. Bent u op zoek naar een specifieke tweedehands brommobiel of heeft u andere vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website