loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Zoekt u een brommobiel die elektrisch rijdt? Als grootste minicar center van Nederland helpen wij u graag verder. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan minicars van verschillende merken en met diverse specificaties. Ons aanbod aan elektrische modellen is de afgelopen jaren steeds groter geworden en dat begrijpen wij maar al te goed. Een brommobiel die elektrisch is, kent namelijk vele voordelen. Wij vertellen u hier graag meer over!

 

Bent u opzoek naar een nieuwe brommobiel?

  Bekijk onze collectie  

De voordelen van een brommobiel die elektrisch is

Met een elektrisch rijdende brommobiel ervaart u meer comfort en een groter rijplezier. De minicar is stiller, fijngevoeliger en beter voor het milieu. Daarnaast zijn de voertuigen zeer compact, maar bent u wel erg mobiel. U kunt veilig van A naar B rijden en dat ook nog eens 100% elektrisch. Wanneer u bij ons een elektrische 45 km auto uitkiest, vindt u zowel nieuwe als tweedehands modellen. Daarnaast heeft u de keuze uit veel verschillende merken. Voor wat voor brommobiel u ook kiest, u profiteert altijd van de beste kwaliteit.

 

Kom langs in onze showrooms en vraag advies

Kom langs in een van onze showrooms in Numansdorp, in de buurt van Rotterdam, en bekijk ons aanbod. Weet u niet goed welke elektrisch rijdende brommobiel u moet kiezen? Dan geven wij u graag deskundig advies. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons via 0186-785266 of info@riminicars.nl.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website