loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Als brommobiel dealer zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop als inkoop van deze voertuigen. Riminicars is het grootste minicar center van Nederland. Wij hebben altijd ruim 200 minicars op voorraad staan en we bieden diverse toonaangevende merken aan. In onze twee showrooms in Numansdorp, vlak bij Rotterdam, vindt u ons ruime aanbod aan brommobielen. Hier vertellen we u graag meer over onze voertuigen en geven we u advies op maat. Woont u niet in de buurt? Geen probleem! Wij leveren onze auto’s bij u aan huis, door heel Nederland.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe brommobiel?

  Bekijk onze collectie  

Kies een brommobiel uit de verkoop van onze dealer

Riminicars heeft als brommobiel dealer veel voertuigen in de verkoop staan. We bieden zowel nieuwe als tweedehands brommobielen aan. Of u nu voor een nieuw of gebruikt model gaat, bij ons profiteert u altijd van de beste kwaliteit. Wij leveren onze voertuigen altijd met garantie en een complete onderhoudsbeurt. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit veel verschillende merken. Denk hierbij aan Microcar en Bellier, maar ook Tazarri en Casalini zijn favoriet onder onze klanten.

 

Ook specialist in de inkoop van een brommobiel

Naast de verkoop van een brommobiel kunt u bij ons als dealer ook terecht voor inkoop. Wilt u uw huidige auto verkopen of inruilen? Dan helpen wij u verder. We taxeren het voertuig en op basis daarvan brengen we een bod uit. Mochten wij de auto zelf niet verkopen, dan doen we navraag bij ons netwerk van autobedrijven om u hiermee verder te helpen.

 

Bel ons voor meer informatie

Zoekt u een specifieke brommobiel en bent u benieuwd of wij deze als dealer in de verkoop hebben staan? Of wilt u meer weten over onze services rondom de inkoop van uw huidige brommobiel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0186-785266 of een e-mail te sturen naar info@riminicars.nl. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showrooms!

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website