loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Zoekt u een brommobiel van AIXAM en wilt u graag een tweedehands model? Dan helpen wij u verder! Riminicars is specialist op het gebied van brommobielen. In ons aanbod vindt u zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. Ons aanbod is erg uitgebreid en we bieden verschillende toonaangevende merken aan, waarvan AIXAM een van de favorieten is.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe Aixam?

  Bekijk onze collectie  

Voor welke AIXAM tweedehands minicar kiest u?

Wanneer u een AIXAM occasion brommobiel koopt, heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Welk model het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor welke AIXAM occasion minicar u ook gaat, u profiteert altijd van een veilige en comfortabele auto met een modern design. De auto’s zijn compact en zeer geschikt voor het afleggen van kleine afstanden. Bij ons kunt u een tweedehands AIXAM auto zowel kopen als leasen. U heeft dus vele keuzemogelijkheden!

Maak gebruik van onze aanvullende services

Naast de verkoop van AIXAM occasion modellen, bieden we ook aanvullende services aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw voertuig. Ook helpen we u bij het verkopen en inruilen van uw auto en bieden we verschillende mogelijkheden voor financiering aan. U profiteert bij ons van een totaalservice.

 

Bekijk ons aanbod online of kom langs

Het aanbod aan occasion brommobielen van het merk AIXAM bekijkt u zowel online als in onze showrooms in Numansdorp, nabij Rotterdam. Hier vertellen we u meer over de verschillende modellen en geven we u advies op maat. Heeft u vooraf vragen of zoekt u een specifiek tweedehands AIXAM model? Bel ons dan op 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website