loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Zoekt u een brommobiel van AIXAM en wilt u graag een tweedehands model? Dan helpen wij u verder! Riminicars is specialist op het gebied van brommobielen. In ons aanbod vindt u zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. Ons aanbod is erg uitgebreid en we bieden verschillende toonaangevende merken aan, waarvan AIXAM een van de favorieten is.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe Aixam?

  Bekijk onze collectie  

Voor welke AIXAM tweedehands minicar kiest u?

Wanneer u een AIXAM occasion brommobiel koopt, heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Welk model het meest geschikt is voor u, hangt af van uw wensen. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Voor welke AIXAM occasion minicar u ook gaat, u profiteert altijd van een veilige en comfortabele auto met een modern design. De auto’s zijn compact en zeer geschikt voor het afleggen van kleine afstanden. Bij ons kunt u een tweedehands AIXAM auto zowel kopen als leasen. U heeft dus vele keuzemogelijkheden!

Maak gebruik van onze aanvullende services

Naast de verkoop van AIXAM occasion modellen, bieden we ook aanvullende services aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan uw voertuig. Ook helpen we u bij het verkopen en inruilen van uw auto en bieden we verschillende mogelijkheden voor financiering aan. U profiteert bij ons van een totaalservice.

 

Bekijk ons aanbod online of kom langs

Het aanbod aan occasion brommobielen van het merk AIXAM bekijkt u zowel online als in onze showrooms in Numansdorp, nabij Rotterdam. Hier vertellen we u meer over de verschillende modellen en geven we u advies op maat. Heeft u vooraf vragen of zoekt u een specifiek tweedehands AIXAM model? Bel ons dan op 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website