loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Een AIXAM brommobiel kopen doet u bij Riminicars in Numansdorp, nabij Rotterdam! Wij hebben een ruim aanbod aan minicars, waaronder van het merk AIXAM. Bij ons vindt u zowel nieuwe als tweedehands voertuigen die allemaal van de beste kwaliteit zijn. Voordat we een auto opleveren voeren we een complete onderhoudsbeurt uit. Daarnaast krijgt u ook garantie op het voertuig.

 

Bent u opzoek naar een nieuwe Aixam?

  Bekijk onze collectie  

Verschillende keuzemogelijkheden als u een AIXAM brommobiel wilt kopen

AIXAM is een toonaangevend merk op het gebied van minicars. Niet voor niets zijn zij marktleider in brommobielen in Europa. Bij dit Franse merk staat innovatie centraal. Door onderzoek te doen, blijven ze zich ontwikkelen en creëren ze nieuwe modellen die steeds veiliger en comfortabeler worden. Ook design is een belangrijk aspect bij AIXAM. Als u een AIXAM brommobiel gaat kopen, heeft u de keuze uit minicars met een modern en strak design in verschillende kleuren. Wanneer u voor AIXAM kiest, heeft u bij Riminicars keuze uit verschillende opties. Zo bieden we zowel nieuwe als tweedehands modellen aan. Daarnaast kunt u de AIXAM brommobiel kopen maar ook leasen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee en geven graag advies op maat.

 

Bekijk de brommobielen in onze showrooms

Bent u benieuwd welke AIXAM brommobiel u het best kunt kopen? Kom dan langs in onze showrooms en bekijk al onze modellen. Hier vertellen onze medewerkers u graag meer over ons aanbod. Heeft u vooraf vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website