loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Voor een 45 km auto met een laadbak zit u bij Riminicars helemaal goed! Wij hebben een ruim aanbod aan brommobielen, auto’s en motorscooters. Bij ons vindt u verschillende modellen auto’s van de meest toonaangevende merken. Weet u niet goed welk soort auto bij u past? Wij denken graag met u mee en geven deskundig advies. Of u nu kiest voor een 45 km pick-up auto of een reguliere brommobiel, bij ons profiteert u van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service.

 

 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Eenvoudig spullen vervoeren met een 45 km auto met laadbak

Een 45 km auto met pick-up is vooral erg handig wanneer u regelmatig een kleine lading spullen moet vervoeren. De 45 km auto is klein en compact, maar biedt wel voldoende ladingruimte in de pick-up. U bent zeer mobiel in het voertuig en kunt gemakkelijk korte afstanden maken. Daarnaast heeft u voor een 45 km auto met laadbak geen autorijbewijs nodig. Een AM-rijbewijs is voldoende. Dit is ideaal wanneer u nog geen rijbewijs heeft of wanneer uw rijbewijs niet verlengd is.

 

Profiteer van onze aanvullende services

Naast het kopen van een 45 km auto met laadbak, kunt u bij ons ook terecht voor diverse services. Zo is het bij ons mogelijk om een 45 km auto te leasen, helpen wij u met de verkoop van uw eigen auto en voeren we reparaties en onderhoud uit. Dit hoort allemaal bij onze uitstekende service!

 

Kom langs in een van onze showrooms

Heeft u een 45 km auto met pick-up gevonden in ons aanbod? Kom dan langs in onze showrooms in Numansdorp, nabij Rotterdam, of neem contact met ons op. Bel ons op 0186-785266 of stuur een e-mail naar info@riminicars.nl.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website