loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Geschikt voor aankoop en onderhoud

 

Een persoonlijke focus

 

Grootste minicar center van Nederland

 

Met een 45 km auto die elektrisch is, rijdt u altijd comfortabel rond en denkt u ook nog eens aan het milieu. In het ruime aanbod van Riminicars vindt u verschillende elektrische modellen van de meest toonaangevende merken. Wij zijn specialist in het verkopen van brommobielen, zowel nieuw als tweedehands. Rijdt u straks ook rond in 45 km auto die elektrisch is?
 

Bent u opzoek naar een nieuwe 45km auto?

  Bekijk onze collectie

Voor welke 45 km auto die elektrisch rijdt kiest u?

Er zijn verschillende redenen om een 40 of 45 km auto te kopen bij ons als dealer. Zo heeft u voor een dergelijke auto alleen een AM-rijbewijs nodig. Wanneer u nog geen autorijbewijs heeft of deze wordt niet verlengd, is dit de ideale oplossing. Een AM-rijbewijs kunt u eenvoudig aanvragen bij de gemeente. Daarnaast bent u in een 40 of 45 km auto net zo mobiel en kunt u gemakkelijke kleinere afstanden afleggen. Wanneer u bij onze dealer een 40 of 45 km auto gaat kopen, heeft u de keuze uit verschillende modellen. We bieden diverse toonaangevende merken aan, zoals AIXAM en Microcar. Wist u dat we daarnaast ook 45 km vrachtwagens verkopen? Bij ons vindt u het allemaal!

 

Onze aanvullende services

Wij maken elektrisch rijden in een 45 km auto erg gemakkelijk! Door onze ruim voorraad is de kans groot dat uw favoriete minicar er ook tussen zit. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een AIXAM Move Vigorous elektrische brommobiel of gaat u voor een Mini Hummer? En wilt u graag een nieuw model of liever een tweedehands brommobiel? Wat uw keuze ook wordt, u profiteert altijd van minicars van hoogwaardige kwaliteit waar u lang rijplezier van heeft. Ons ruime aanbod aan elektrische 45 km auto’s bekijkt u eenvoudig online, maar ook in onze showrooms in Numansdorp, vlak bij Rotterdam.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Heeft u een keuze kunnen maken voor een 45 km auto die elektrisch rijdt? Of wilt u graag meer informatie en advies over de verschillende modellen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0186-785266, stuur een e-mail naar info@riminicars.nl of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact

Riminicars
Industriestraat 2
3281LB Numansdorp

Mobiel: 06-21702393
E-mail : info@riminicars.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00

Buiten de openingstijden zijn we geopend op afspraak!

Stel hieronder uw vraag

Morgen Internet - Zorgeloos website